Vi jobber hardt for det som kan fremstå enkelt

Med rekordlav arbeidsledighet, er det vanskeligere enn noen gang å finne selskapenes viktigste ressurs, den rette kandidat. Vi har kunnskapen, nettverket, verktøyene og bransjens mest dedikerte rådgivere som jobber hardt for at du alltid har de beste folkene til jobben.

Våre tjenester

Vi hjelper selskaper og organisasjoner til å nå sine mål. Vi gjør hverdagen din enklere, enten du har behov for fleksibel bemanning, kompetanse i ulike posisjoner eller profesjonell hjelp når endringer i markedet gir utfordringer.

Les mer

Hvorfor velge People

People leverer tjenester innen rekruttering, vikartjenester og konsulentformidling i hele Norge. Vi jobber treffsikkert og strekker oss langt for hver unike person og prosess. Dette gir bedriftene akkurat den ansatte de trenger.

Les mer

People - Metoden

Vi skaper tillit i relasjonene og sørger for bransjens mest treffsikre ansettelser

Les mer

Rekrutteringsprossen

Alle bedrifter er unike, med et mangfold av stillinger og kompetansekrav. Som et av landets største rekrutteringsbyråer er vi eksperter på å finne de beste kandidatene til din bedrift, men ingen kjenner din bedrift like så godt som det du gjør. Ved hver ny stilling utarbeider vi sammen en grundig stillingsanalyse som danner grunnlaget en treffsikker ansettelse.

Les mer