People - Metoden

Kunde People - Metoden

Alle bedrifter er unike, like unike som stillingene som skal besettes.

For å sikre at vi alltid gjennomfører treffsikre ansettelser har vi gjennom 20 år utviklet vår dokumenterte og velprøvde rekrutteringsprosess som vi kaller People-Metoden.

Sammen skaper vi grunnlaget for å finne de beste

Alle bedrifter er unike, med et mangfold av stillinger og kompetanse
krav. Som et av landets største rekrutteringsbyråer, har vi spiss
kompetanse på å finne de beste kandidatene til din bedrift.
Likevel er det du som kjenner din virksomhet best. Ved hver nye
rekruttering utarbeider vi sammen en grundig stillingsanalyse, som
danner grunnlaget for en treffsikker ansettelse.

En skreddersydd og transparent prosess

Uansett hvilken bransje bedriften din opererer i eller hvilket bemanningsbehov du har, kan vi tilby en løsning som passer din virksomhet. Ansatte er en bedrifts største investering og det er viktig å få det helt riktig. Vi hjelper deg gjerne, enten du har behov for fleksibel arbeidskraft, spesialistkompetanse eller støtte når markedet endrer seg.

For å sikre riktig match, må vi bli kjent med virksomheten din og skape en god forståelse av dine behov. Dette gjør vi gjennom en grundig analyse av din organisasjon og din kultur, samt tjenestens profil og behovet som eksisterer. Peoples rekrutteringsprosess er gjennomsyret av åpenhet hvor vi hele tiden har en tett dialog slik at du føler deg trygg og alltid har god innsikt i hvordan arbeidet skrider frem.

Dedikerte partnere

Ingen rekrutteringsprosess er helt lik, med vår lange erfaring innen rekruttering og dedikerte rådgivere som setter seg raskt inn i din bedrift og som aldri gir seg før vi har skapt den perfekte match.