People

People

Engasjement og lokalt eierskap gir resultat

People er et fullservice selskap med spesialiserte tjenester innen rekruttering, HR, vikarbyrå og konsulentformidling. Med lokalkontorer spredt over hele landet, kombinerer vi lokalkunnskap med nasjonal dekning.

I løpet av 22 år har vi bygget et omfattende nettverk av lojale kunder og en kandidatbase på over 75 000, som gir optimale forutsetninger for vellykkede matchinger mellom kandidater og kunder.

People tilbyr skreddersydde tjenester på tvers av bransjer og fagområder, og er dedikert til å levere resultater.

Menneskene i People

Våre dedikerte rådgivere og medarbeidere bringer med seg en imponerende kombinasjon av utdanning, bransjeerfaring og et omfattende nettverk. Vi har inngående kjennskap til lokale forhold, noe som gjør oss i stand til å skape verdifulle forbindelser.

Vi deler alle en felles lidenskap for å skape meningsfulle arbeidsplasser hvor både kandidater og kunder trives. Å finne den perfekte matchen er vår viktigste oppgave, og vi er lidenskapelig opptatt av å levere gode resultater.

Vi er lokale

Uansett hvor du befinner deg i landet, er vi her for å støtte deg. Med lokalkontorer spredt fra den sjarmerende kystbyen Flekkefjord i sør til den fortryllende nordlysets by Alta i nord, er vi tilstede for å bistå enkeltpersoner og organisasjoner over hele Norge.

Vår sterke lokale tilstedeværelse forstår vi det unike dynamikken og behovene i hvert lokalsamfunn vi betjener, og det gjør oss i stand til å tilby skreddersydde løsninger som gir ekte verdiskapning.

Finn ditt lokale People kontor

En trygg investering

Få kostnader kan måle seg med konsekvensene av en feilansettelse for et selskap. Når du velger People til å finne din neste medarbeider, kan du være trygg på at vi tar dette ansvaret på alvor.

Alle i People har gjennomgått og bestått vårt omfattende interne opplæringsprogram. Dette sikrer at vi leverer kvalitet i alle ledd og gir deg trygghet for at din neste ansettelse blir en suksess.

Les mer om hvorfor velge People

Erfaring gjør oss sterkere

People har vokst til å bli et av landets fremste rekrutteringsselskaper, med kontorer spredt over hele Norge. Men veien hit har vært alt annet enn rett frem. Fra våre beskjedne start i 2003 har vi lært, vokst og formet vår identitet. Vi har blitt mer spesialiserte, knyttet sterke bånd med både arbeidsgivere og arbeidstakere, og finpusset våre metoder til perfeksjon. Denne erfaringen gjør oss rustet til å levere treffsikre rekrutteringer hver gang.

I takt med trender og utvikling

Arbeidssøkere i dag er stadig mer fleksible og skaper en arbeidsstyrke med nye dynamikker. Tradisjonen med å bli værende i samme selskap hele karrieren er forbi. I stedet omfavner de moderne arbeidsmetoder og verdsetter sin frihet og fleksibilitet. Dette resonnerer velkjent, ikke sant?

Denne nye, uavhengige tankegangen og den utradisjonelle arbeidsstilen er her for å bli, og fremoverlente selskaper tar den imot med åpne armer for å tiltrekke seg de beste talentene.

Vi er stolte av å støtte moderne organisasjoner med å oppnå den veksten de søker, samtidig som vi gir talentfulle individer et fellesskap der de kan utvikle seg og trives. La oss se hva vi kan oppnå sammen.

Våre verdier

Vi streber etter å handle på en måte som alle i vår gruppe kan være stolte av. Derfor har vi sammen etablert fire kjerneverdier for vår virksomhet: Pålitelige og trygge, folkelige, ærlige og driftige. Disse verdiene danner grunnlaget for vår bedriftskultur og veileder oss i våre strategiske beslutninger. Ved å leve etter disse verdiene, sikrer vi et miljø preget av integritet, samarbeid og suksess.

Folkelige

Alle skal føle seg velkommen hos oss. Vi skal opptre imøtekommende og bygge personlige relasjoner i alle prosesser.

Ærlige

Det er viktig for oss å opptre respektfult og med åpenhet. Vi gir tydelige råd og gode svar i relasjonene vi bygger.

Pålitelige og trygge

Hos oss møter du én dedikert rådgiver som jobber treffsikkert og strekker seg langt for hver unike person og prosess. Rådgiverne våre har høyt kunnskapsnivå og erfaring fra næringslivet som sørger for tillit i kundeforholdet .

Driftige

Vi skal ha topp motiverte rådgivere som tar personlig eierskap til prosessene. Det gir best innsikt om hver enkelt kandidat og kundenes
behov. Dette er vår drivkraft og gjør oss i stand til å levere bransjens mest treffsikre ansettelser.

Vi er stolte av å være People og uansett hvor i landet eller hvilket kontor du besøker vil du treffe våre dedikerte ildsjeler. I People brenner vi for å kunne skape nye muligheter og gjøre en forskjell i din hverdag!


Vi er helt overbevist om at hvis du tar deg tid til å bli kjent med oss, vil du merke vår lidenskap! Find ditt nærmeste People kontor