Vikarformidling

Midlertidig ansettelse

Et stadig skiftende marked stiller større krav til fleksible løsninger. Planlegger du fremtidsbehovene med People sikrer du en fleksibel og kompetent arbeidsstyrke bestående av høyt motiverte ansatte. Fordi opplæring av nye folk er tidkrevende jobber vi ofte for å finne løsninger der du som oppdragsgiver mest mulig benytter de samme folkene.

Årsakene til ditt behov for ekstra personalressurser kan være mange. I enkelte tilfeller har du behov for folk umiddelbart, andre ganger planlegges innleie av vikarer frem i tid.

Fordi People har levert vikarer til små og store oppdrag i hele landet gjennom femten år har vi en av Norges største kandidatbaser. Dette gir oss rikelig utvalg av kvalifisert arbeidskraft. I tillegg er People etablert med ett tjuetalls kontor i Norge. Dette gir oss rekkevidde og solid lokal kunnskap.

Våre rådgivere og konsulenter brenner for å gi din virksomhet de beste vikarene som finns uansett rammebetingelser og årsaker for at dere har behov for ekstra bemanning.

  • Vi sørger for:
  • Rekruttering
  • Personalansvar
  • Arbeidsgiveravgift
  • Lønn, feriepenger, sykelønn
  • Forsikringer
  • HMS

People er etablert med kontorer og virksomhet i Norge og Sverige. Mange kandidater er positive til å flytte i jakten på arbeid. Sammenlagt har People en kandidatbase på over 140.000 kvalifiserte kandidater i nær sagt alle fagområder.

Benytter du People så øker din sjanse for å finne den perfekte medarbeideren uansett hva ditt behov er.

Når du benytter vikarer fra People vil du møte kandidater med rett kompetanse uavhengig av hvilket fagområde eller bransje du har behov innen.

Vi finner den vikaren som samsvarer med dine krav, og som raskt kan utføre jobben uten behov for omfattende opplæring. Alle kandidatene som blir presentert på grunnlag vårt innarbeidede metodeverk og gjennomprøvde prosesser som benytter ved rekruttering til faste stillinger.

People har en aktiv og omfattende database med god oversikt over alle stillingstyper og kategorier som vi jevnlig holder kontakt med og som kan tiltre på kort varsel.

Ta kontakt for en prat – helt uforpliktende