Forhandlere og franchise rekruttering

Vi finner de beste og mest lønnsomme franchisetakere, forhandlere, partnere og agenter

Det å rekruttere franchisetakere er en helt vesentlig del av å ekspandere virksomheten via en franchisemodell. Uten franchisetakere stopper hele prosessen og hos oss legger vi ekstra vekt på nettopp denne delen av ekspansjonsplanene.

Det kan imidlertid være en utfordrende prosess om man ikke har erfaring fra denne typen rekruttering. Den skiller seg fra andre sammenlignbare markedsføringsprosesser hvor man ønsker å finne ansatte og rekruttere til en fast stilling, og hvis man søker etter en ny eier eller driver ved salg av en ongoing bedrift.

Våre medarbeidere har lang erfaring i å både planlegge og gjennomføre rekruttering av såvel lokale, regionale, nasjonale og internasjonale franchisetakere.

Har du behov for å øke takten på din ekspansjon er du velkommen til å kontakte oss for en samtale om dine behov og ditt konsept.

Rekrutteringsprosessen vår:

I samarbeid med ledelsen i selskapet utarbeider vi en markeds og utrullings plan. Vi utarbeider annonser og annet markedsmateriale for rekruttering av franchisetakere. Vi avtaler områder og regioner hvor virksomheten skal etableres, eller ønskes etablert.

Lyst til å finne ut mer hvordan vi kan hjelpe deg – Ta kontakt for en prat, det er helt uforpliktende