Follo

Vi er People Follo

Vi er snart klare, i september åpner vi nytt kontor i Follo 

Våre rådgivere jobber med rekruttering av ledere og fagpersonell innen ulike bransjer. Vi i People Follo ønsker å være bindeleddet mellom bedrifter og kandidater. Vi støtter bedriftene i deres rekrutterings-prosess. På en profesjonell måte kobler vi de beste kandidatene til den riktige arbeidsgiver.

People har kontorer over hele Norge. Vi deler erfaringer og kunnskap og har sammen bygget opp en stor database av spennende, kvalifiserte og interesserte kandidater som venter på den rette arbeidsgiveren.

For Kunder:

Vi løser krevende rekrutteringsoppdrag, i et til tider utfordrende jobbmarked, basert på lang kjennskap, erfaring og et stort bransjenettverk.  Vi i People har egne rådgivere som kun jobber innen din bransje, og som kjenner ditt marked og behov. Som kunde hos oss får du en landsdekkende leverandør av fagpersonell innen de aktuelle fagområdene. Vi kan også hjelpe deg med kvalitetssikring av kandidater, ved å gjøre hele eller deler av en ansettelsesprosess.

For Kandidater:

Ønsker du nye utfordringer, er på flyttefot eller av en eller annen grunn ønsker å bytte jobb? Da vi allerede har kunder innen ditt marked kan vi være din døråpner til din nye arbeidsgiver. Sammen skal vi finne en stilling som du vil trives i mange år fremover. Vi kan hjelpe deg komme igang, presentere deg for stillinger du synes er interessante, hjelpe deg å spisse søknader og CV og assistere deg hele veien til ny jobb. Ta kontakt og la oss hjelpe deg med å finne nye mulighter.

Adresse

1440 Drøbak

E-post: follo@people.no

Telefon

+47 91999500

Åpningtider

Mandag: 08:00-16:00
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-16:00

Din lokale rådgiver

Bjørn Ekrem

Bjørn Ekrem

Daglig leder

e-post: be@people.no
Tlf: +47 91909500

Henrik Wiik-Hansen

Henrik Wiik-Hansen

Avdelingsleder

Tlf: +47 900 60 773

Kontaktskjema