Konsulentformidling

Kunde Våre tjenester Konsulentformidling

Når spesialistkompetanse er avgjørende

Vår forretningsmodell bygger på det mest sentrale i dagens marked; fleksibilitet og kompetanse. Derfor jobber vi bredt ut i markedet og inngår samarbeid med både frilansere og små/store konsulentselskap for å kunne ha tilstrekkelig med relevante og tilgjengelige ressurser.

Bindeleddet til en enklere prosess

People er en uavhengig formidler som representerer et stort nettverk av uavhengige konsulenter og små konsulentbyråer. Vi er bindeleddet mellom virksomheter med behov for spesialkompetanse og tilbydere av spesialkompetanse. Gjennom vårt nettverk finner vi riktig ressurs og kompetanse. Våre rådgivere brenner for å finne den konsulent som best matcher ditt prosjekt.

People har gjennom flere tiår opparbeidet stort kontaktnett og relasjoner til kunnskapsrike konsulenter innen nær sagt alle fagområder. Vår overbevisning er derfor at dette er en «win-win» situasjon for alle parter. Vi gjør det vi er best på, det samme gjør du og konsulenten.

Enkel og rask prosess

Fra forespørsel til leveranse People håndterer din konsulentleie. Du sparer tid, reduserer risiko for å få feil kompetanse. Ved sykdom eller frafall er vi kun en telefon eller e-post unna en ny løsning og dette gjør deg mindre sårbar.

Kontakt oss og ta del av Peoples konsulentnettverk allerede i dag!

 

 Finn din nærmeste Peoplerådgiver

 

Suksess gjennom samarbeid

Din suksess er vår suksess, og derav vårt hovedfokus. Vi vil sikre dette ved å samarbeide aktivt med deg for å utvikle løsninger som tilfredsstiller dine behov.

Gjennom People får du best mulig kompetanse til best mulig pris.

 

 

Vår misjon er alltid det samme, vi skal løse våre kunders kompetansebehov. Uansett hvor lett eller vanskelig det er