Hvorfor velge People

Kunde Hvorfor velge People

De ansatte er det aller viktigste i ditt selskap, det er du sikkert enig i. De kan spre glede, inspirere og gjøre din arbeidsplass til et velsmurt maskineri når alle deler beveger seg i perfekt harmoni med hverandre. Motsatsen er dessverre også sann. Feil person på feil plass kan være helt ødeleggende for et foretak.

Kompetanse og bransjekunnskap

People har siden 2002 rekruttert og bemannet til et bredt spekter av bransjer og fagområder. Vår omfattende kjennskap til selskaper, bransjer og lokale, nasjonale og internasjonale markeder er avgjørende for å finne de beste kandidatene.

Vår suksess er basert på en unik evne til å finne de rette menneskene til våre kunder, kombinert med en velprøvd, spisset og optimalisert rekrutteringsprosess som sikrer våre kunder treffsikre ansettelser.

Nasjonale, men samtidig veldig lokale

People grupperingen vokser hele tiden, og består i dag av 37 selvstendige lokalkontorer som er alle drevet av dedikerte lokale eiere, og rådgivere med sterk lokal tilknytning. Vårt lokale eierskap, ekspertise, kunnskap og kjennskap, gir People en betydelig tyngde i lokalmarkedet.

I People samarbeider vi på tvers av grenser og med vår driftsmodell med lokale eierskap, med en unik egenmotivasjon til å alltid streke oss lengre, og gi alt for at vi skal lykkes med å finne din neste medarbeidere lokalt og nasjonalt.

Det som driver oss

People grupperingen har en sterk entreprenørkultur. Dette fremgår av det faktum at vi streber etter å spille en ledende og innovativ rolle i markedet, og vi er alle stolte av å jobbe i People.

Vår kombinasjon av profesjonelle holdninger, urokkelig dedikasjon og evne til å knytte etterspørsel til ekspertise gjør oss til et foretrukket valg for både arbeidssøkere og kunder.

Vår lidenskap!

Du skal merke vårt høye servicenivå som gjør at vi skiller oss ut på markedet. Vi brenner etter å overgå dine forventninger, enten det gjelder rekruttering til faste, midlertidige eller konsulent jobber.