Vikariater

Jobbsøker Tjenester Vikariater

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar hos oss betyr at du er ansatt i People, men utfører ditt arbeid hos en av våre mange spennende kunder. Som vikar har du sjansen til å skreddersy din karriere ved å teste ulike bransjer, roller og bedrifter, samtidig som du har din rådgiver i People som kan veilede deg i ditt arbeidsliv.

 

En støttende karrierepartner

Som vikar hos oss får du et mangfold av karrieremuligheter og en vikarleder rådgiveren rette stillingen på arbeidsmarkedet. Ute på oppdrag får du sjansen til å møte ulike bedriftskulturer og du får erfaring fra ulike bransjer, noe som gjør at du utvikler og bygger videre på din CV.

Vi tilbyr jobber i ulike bransjer over hele Norge fra et av våre mange lokale kontorer fra Alta i nord til Flekkeford i sør.

 

Utvikling, oppfølging og coaching

Som medarbeider har du en rådgiver som blant annet sørger for oppfølging når du er i jobb og at du får tilbud om passende oppdrag. Når du arbeider hos våre kunder kommer din rådgiver til å holde kontakten med både deg og kunden for å sikre at dere begge er fornøyd og at oppdraget løper som planlagt. Din vikar vil også følge deg opp gjennom og besøke deg på arbeidsplassen.

Allerede etter den første uken vil din rådgiver ta kontakt med deg for å høre hvordan starten på ditt oppdrag har vært. Etter det vil vi følge deg opp månedlig. Det er viktig for oss at du har det bra på jobb! Når oppdraget nærmer seg slutt, så vil dere ta en gjennomgang av hvordan oppdraget har vært og hvordan dine fremtidsplaner og utviklingsbehov ser ut.

 

Dine karrieremuligheter.

Mange av våre vikarer forteller at de ikke bare har utviklet seg som mennesker, men at de også har fått et rikere og morsommere privatliv gjennom alle de nye vennene. Å være på arbeidsplasser av varierende størrelse og med ulik orientering gjør at du utvikler din fagkunnskap og møter mange mennesker som igjen har brede kontaktnettverk. Det er ikke spesielt uvanlig at våre vikarer får tilbud om ansettelse i selskapene de er innleid til.

 

En trygg arbeidsplass

Når du jobber for oss kan du være trygg på å få gode arbeidsforhold, uansett hvilke kunder du er i oppdrag for.

Som ansatt i People er du sikret minst samme lønn og tillegg som du hadde fått som ansatt i selve bedriften i samme stilling. Du vil ha minst like gunstige vilkår for arbeidstid som om du hadde vært ansatt hos innleier. Det gjelder samme regler for ferie, feriepenger, fridager og betaling for fridager som i innleiebedriften tilgang til fysiske goder og tjenester som kantine og treningsrom der du er i oppdrag. Du er selvfølgelig dekket av vår yrkesskadeforsikring og obligatorisk tjenestepensjon (OTP) etter de til enhver tid gjeldende regler
 

Din neste jobb.

Vi jobber til enhver tid med mange ulike stillinger hos en rekke spennende selskaper. Kanskje er det i dag du finner akkurat den jobben du har lett etter?

Se våre ledige stillinger