Lederrekruttering

Kunde Våre tjenester Lederrekruttering

Nøkkelen til suksess

Gode ledere har ansvaret for at bedriften lykkes. En god leder skaper resultater og bidrar til utvikling, arbeidsmiljø og kultur. En dårlig leder kan ødelegge mye. Nøkkelen til suksess og lønnsomhet er å ansette rett leder til oppgaven.

 

En leder skal ikke bare være riktig i dag, men også for fremtiden. Med kompetente og engasjerte rekrutteringskonsulenter, samt en kvalitetssikret prosess og omfattende nettverk hjelper vi deg med lederrekruttering og ledersøk.

 

Hos People får du et nasjonalt team som har lang erfaring med lederrekruttering. Vi kjenner lokalmarkedet og kandidatene. Vi holder rekrutteringsprosessen fra A til Å og følger opp for å sikre at ny leder leverer resultater over tid.

Lang erfaring

People har rekruttert ledere til ledende stillinger i over 20 år. Våre kunder er alt fra store konsern til mindre selskaper og vi jobber med lederrekruttering over hele Norge.
Vi er en trygg og strategisk partner som hjelper deg med å finne fremgangsrike ledere med de rette egenskapene og ferdighetene.

Stort nettverk av dyktige ledere

Vi har et omfattende nettverk av seriøse kandidater som er på jakt etter sin neste utfordring i yrkeslivet. For oss er det viktig å fokusere på at alle våre kandidater skal føle seg godt mottatt. Vi jobber for at kandidaten skal få en best mulig opplevelse av rekrutteringsprosessen, på vei til ny lederjobb.

Slik finner vi den rette lederen

Å finne en leder er en krevenede prosess. Rekrutteringsprossesen ved lederrekruttering følger vår gjennomprøvde metodikk, men ved alle lederrekrutteringer går vi dypere i prosessene. 

Kartlegging og analyser

Alle lederutvelgelser er en unik og kritisk prosess. For å finne den rette lederen må vi bli meget godt kjent med alle aspekter i ditt selskap. I samtaler med nøkkelpersoner ser vi stillingen fra ulike perspektiv og henter inn tilgjengelig informasjon. Dette danner grunnlaget for søkeprofilen for å rekruttere ny leder, samt de rette motivasjonsfaktorene for å velge ut den rette blant de beste.

Finne den rette kandidaten

Å finne en leder er en krevende prosess. For å finne ledere må vi tiltrekke oss kandidater som sjelden er aktive søkere. Ved bruk av vårt nettverk og tilgang til internasjonale kandidatbaser utfører vi et metodisk kandidatsøk. Vår erfaring med å tiltrekke og å bruke de rette verktøyene, gjør at vi finner kandidater med rett kompetanse og med størst potensiale for å lykkes i rollen.

Presentasjon av ny leder

Ved presentasjon av finalekandidater gjør vi en grundig vurdering om hvorfor vi mener at kandidatene vil tilføre selskapet best verdi. Gjennom innledende samtaler og intervjuer, finner vi kandidatenes personlige egenskaper, atferd og motivasjon. Våre anbefalinger er basert på grundige intervjuer, testresultater, vurderinger, observasjoner og flere referansesamtaler.

Oppfølging av kunde og leder

Vår stolthet er å finne de beste lederne, og for å kvalitetssikre følger vi alltid opp etter at ny leder har tiltrådt stillingen. Vårt mål er at alles forventninger - både for kunde og kandidat - er innfridd. Vi er opptatt av å alltid levere den beste totalopplevelsen i en rekrutteringsprosess. Skulle det mot formodning ikke stemme, og den ansatte lederen må slutte innen 12 måneder? Da gjør vi jobben om igjen – uten noen ekstra kostnader for deg.

Hvorfor bør du jobbe med oss?

Vi er spesialister, og det er vi stolte av. Vårt team som jobber med lederrekruttering, har hundre prosent fokus og et godt grep om kandidatmarkedet. Firmaet ditt skal kanskje rekruttere en ny leder for første gang, noe som kan være en utfordrendre prosess. Dette er derimot noe vi gjør daglig, og det er ingen tilfeldighet at våre rekrutteringer lykkes. Skulle lederrekkrutteringen mot formodning ikke stemme, og den ansatte lederen må slutte innen 12 måneder, gjør vi jobben om igjen – uten noen ekstra kostnader for deg.