Rekruttering

Kunde Våre tjenester Rekruttering

Kompetansebasert rekruttering for fremtiden

I People vet vi hvor viktig det er å ha de riktige medarbeiderne på plass for å sikre suksess for virksomheten. Med vår kompetansebaserte og kvalitetssikrede rekrutteringsprosess sikrer vi at du finner akkurat den rette kompetansen, slik at du kan holde fokuset på den daglige driften.

 

Godt rustet til å løse krevende rekrutteringsoppdrag

De ansatte er en bedrifts viktigste og mest dyrebare ressurs, og å finne den rette bør ikke være en tilfeldighet. I People bruker vi vår kvalitetssikrede rekrutteringsprosess og metodikk, samt et nettverk av kilder og kandidater som sikrer vellykkede løsninger av våre rekrutteringer. I People investerer vi mye tid i å holde oss oppdatert på markedet og jobber kontinuerlig med videreutvikling av nettverk, kontakter og kilder. Vi har kompetansen til å løse krevende rekrutteringsoppdrag i et marked preget av ressursknapphet.

 

Transparent prosess.

For å sikre riktig match må vi bli kjent med virksomheten din, og få god innsikt og forståelse av dine behov. Dette gjør vi gjennom en grundig analyse av din organisasjon og din kultur, samt tjenestens profil og behovet som eksisterer. Vår rekrutteringsprosess er preget av ærlighet og åpenhet. Vi har hele tiden en tett dialog slik at du føler deg trygg og alltid har god innsikt i hvordan arbeidet skrider frem.

 

Vi kan kunsten med å finne den passive og aktive kandidaten

Alle ønsker å ansette den beste kandidaten for jobben, og ikke nødvendigvis en kandidat som ved en tilfeldighet så din ledige stilling. Når du annonserer i tradisjonelle medier finner du kun de som er aktive jobbsøkere. Du vil ikke kunne nå passive jobbsøkere, som er potensille kandidater som ikke nødvendigvis er på utkikk etter nye jobbmuligheter og som heller ikke aktivt prøver å bli oppdaget. 

Ferske tall viser at mer enn 7 av 10 kandidater er passive. For å finne de beste kandidatene må man også bearbeide kandidater som i utgangspunktet ikke er på jobbjakt. Nå som vi ser at dagens mangel på arbeidskraft og kompetansegapet øker, kan vi ikke lenger se bort fra passive kandidater. Hvis du unnlater å ta denne gruppen med potensielle medarbeidere med i betraktningen, vil selskapet ditt kanskje aldri kunne hente inn den kvalifiserte arbeidskraften dere trenger for å utvikle virksomheten.

En av de største hindringene for arbeidsgivere som prøver å skaffe passive kandidater, er at mange av de tradisjonelle rekrutteringsstrategiene er ineffektive. Standardpraksisene for å skaffe kvalifiserte kandidater, som å legge ut stillingsannonser, har lav sannsynlighet for å tiltrekke kandidater som ikke aktivt er ute etter ny jobb. Ofte må man kombinere ulike virkemidler, og People gir deg alltid gode råd om hva som virker best. Du kan stole på at vi alltid har ditt beste i tankene, og ikke selger inn unødvendige aktiviteter.

People har gjennom mange år funnet både de rette aktive søkere og ikke minst de passive. Når du benytter People til å finne din neste medarbeider, kan du være trygg på at de kandidatene som vi presenterer er de beste, og som gir selskapet verdi i mange år.