Vikarformidling

Kunde Våre tjenester Vikarformidling

Rask og fleksibel løsning på et midlertidig behov

Med dagens behov for raskere endring og skiftende behov, blir det stadig vanskeligere å planlegge for fremtiden. Ved å leie inn personale og bemanningsløsninger får du en fleksibel arbeidsstokk og kan tilpasse ressursene ut fra dine behov.

Uansett når behovet oppstår kan du ta kontakt med oss. Søker du etter én eller flere vikarer, enten med ulike faglige eller personlige ferdigheter, eller som skal jobbe i ulike deler av landet, kan vi hjelpe deg. Vi har lang erfaring med kompliserte vikarløsninger, noe som gjør at våre konsulenter enkelt kan finne riktig vikar innenfor din bransje.

 

Vi lever av kvalitet

For oss er det ikke bare viktig å kunne levere ansatte raskt og effektivt. I People er vi opptatt av at våre vikarer skal trives på arbeidsplassen. Vi legger derfor stor vekt på å bli kjent med kundene våre og å forstå deres bedrifts- og arbeidsstruktur. Hos People har du kun én kontaktperson som har totalansvaret for å rekruttere, matche og følge opp vikar og kunde. På denne måten kan vi matche dine behov med den rette konsulenten samtidig som vi sørger for at ingenting faller igjennom.

 

Fordeler med å bruke vikarer

  • Din nye medarbeider kommer raskt i jobb, du trenger ikke å tenke på rekrutteringsprosessen.
  • Du betaler kun for timene våre vikarer jobber for deg.
  • Du blir kjent med nye potensielle medarbeidere dersom du trenger å ansette i fremtiden.
  • Vi tar ansvar for lønn og betaler alle kostnader knyttet til dine konsulenter, noe som gjør at du slipper det administrative arbeidet.

 

Hvorfor velge en vikar gjennom People

People har et av landets største kandidatbaser med over 70 000 prekvalifiserte kandidater, noe som gjør at vi enkelt og raskt kan bistå deg når du opplever mangel på bemanning. Vår kandidatbase oppdateres fortløpende, da vi hele tiden ser etter nye kandidater. Slik sikrer vi at vi kan dekke dine akutte vikarbehov.

Med kanskje landets beste geografiske dekning, er vi aldri langt unna. Vi leverer både faglærte og ufaglærte vikarer, i akkurat den stillingsgrad du mangler. Dette betyr at du faktisk kan bestille alt mellom én og hundre vikarer gjennom vår vikartjeneste.

  

Velger du å bruke People får du mer enn bare vikar

Du får en sparringpartner som optimaliserer prosessen. På denne måten kan du spare tid og ressurser på vikarene dine. Vi har det fulle ansvar som arbeidsgiver for dine nye ansatte. Velger du å samarbeide med oss, kan du unngå alt bryet og heller fokusere på kjernekompetansen din.

 

La People finne dine neste vikarer!

Behovet for arbeidskraft vil alltid variere. Du opplever kanskje sykefravær, en permisjon, du står foran et større prosjekt eller en annen situasjon der bemanningen er kritisk. Vi har kompetente vikarer innen din bransje, og alle har vært gjennom grundige intervjuer der de blir nøye vurdert. Vi har vikarer som skaper verdier fra første arbeidsdag.

 

Trenger du derimot en midlertidig leder eller spesialist, kan du lese mer om vår Management for hire tjeneste.