HR - Løsninger

Kunde Våre tjenester HR - Løsninger

Trenger din bedrift en fleksibel personalavdeling

Ledere trenger ikke å være HR-spesialister i tillegg til alt annet.

Alt blir enklere når du kan det, men det som ikke nødvendigvis er enkelt, er å håndtere alt samtidig. Et samarbeid med People gir ledere muligheten til å fokusere mer på kjernevirksomheten og mindre på HR-faglige oppgaver.

I en verden der spesialisering blir stadig viktigere, er det viktig å bruke tiden på det man er best på. Som leder kan du trygt overlate personalutvikling, oppfølging og administrasjon til oss, slik at du kan frigjøre tid til andre viktige oppgaver uten at det går på bekostning av driften eller trivselen til de ansatte.

Hver bedrift er unik, og noen trenger kanskje en full HR-avdeling, mens andre kun trenger spesialisert støtte i en avgrenset periode. Derfor tilbyr vi tjenester som enkelt kan tilpasses etter dagens behov, med full forståelse for at behovene kan endre seg i fremtiden.

Nedenfor finner du en beskrivelse av våre ulike abonnementstjenester, som alle kan tilpasses etter dine behov.

HR - Abonnement

Vårt alternativ er skreddersydd for bedrifter som ønsker en mer kostnadseffektiv løsning enn å ansette HR-personell på heltid. Vi gir deg tilgang til hele HR-faget gjennom vårt dedikerte team, tilpasset etter din bedrifts behov og i den stillingsprosenten du trenger. Som en integrert del av din virksomhet tar vi oss av alle personalrelaterte spørsmål og utfordringer til fordel for både ledelsen og de ansatte. Som leder beholder du full kontroll, da vi sørger for oppdateringer, gir råd og støtter deg hele veien.