People Norge avd Øst

Til Østfold søker vi dyktig partner og rekrutteringsrådgiver

People Norge avd Øst

Til Østfold søker vi dyktig partner og rekrutteringsrådgiver

People avd Østfold er en del av People-kjeden, og har siden oppstarten i 2019 hatt en meget god utvikling. Vi er en lokal tilbyder med fokus på kvalitet og gode leveranser til våre kunder. Vi i People avd Østfold har lang lederfaring fra mange ulike fagområder, og kjenner kundenes behov fra "samme side av bordet". Det gjør at vi bistår med mye mer enn en ren rekruttering. Vårt primærområde er Østfold, men vi har også fokus på Oslo-regionen. People-kjeden har 37 lokaleide kontorer over hele landet som alle er drevet av eiere og partnere som er erfarne og engasjerte og har sterk lokal forankring. People tilbyr rekruttering og konsulentformidling innen alle fagområder og stillingskategorier. Vi garanterer en rask og profesjonell rekrutteringsprosess uansett hvor i landet stillingen ligger.

People Norge avd Østfold etablerte seg i Moss våren 2019 og har siden hatt en god utvikling og vekst. Nå øker oppdragene våre ytterligere, derfor ser vi etter en utadvendt, positiv og energisk kollega som brenner for bedriftsrådgivning, rekruttering, utvelgelse og headhunting til Østfold. 

Som partner hos People avd Østfold vil du jobbe med hele verdikjeden innen HR og rekruttering. Du må ha en brennende interesse for relasjonsbygging og til å bidra til at bedrifter finner den rette kollegaen med den rette kompetansen. Å jobbe med rekruttering krever evnen til å se mennesker og deres evner i arbeidslivet. Du må også forstå bedriftskundens behov, som kanskje opplever utfordringer med vekst, sesongsvingninger, nedgang eller annet som krever gode råd og anbefalinger fra deg.

Strategisk sett er valget av de rette kollegene helt avgjørende for en bedrifts suksess. Denne bevisstheten tar vi med oss i arbeidet vi utfører og vi er opptatt av kvalitet, profesjonalitet og langsiktighet.

En del av arbeidet vil foregå fra Moss, men dersom du ønsker kontor lokalt der du bor, har du mulighet til det.
 

Vi tilbyr:

  • Gode betingelser basert på egen omsetning, uten øvre tak.
  • Et meget hyggelig miljø med god takhøyde og masse humor.
  • Du blir en del av Norges største kjede av selvstendige rekrutteringsbyråer.
  • Meget gode utviklingsmuligheter og en spennende hverdag i en bedrift i stor vekst.
  • Ingen investeringer annet enn egen tid og arbeidsinnsats.
  • God opplæring og rådgivning.
  • En selvstendig jobb i et team hvor du styrer store deler av din arbeidsdag selv.
  • Mulighet for å jobbe fra hvor du vil o g stor flexibilitet ift hjemmekontor.
     

Hvem er du?
Du har fortrinnsvis lang erfaring fra rekrutteringsbransjen, men dersom du har jobbet med rådgivning eller løsningssalg B2B, har et solid nettverk og interesse for rekrutteringsbransjen ønsker vi også å bli bedre kjent med deg. Den akademiske plattformen din er fortrinnsvis en bachelor eller master. Oppsummert søker vi deg som:

  • Har relevant erfaring
  • Har god innsikt og erfaring fra næringslivet
  • Trives med å jobbe med mennesker
  • Erfaren bruker av digitale arbeidsverktøy og sosiale medier som LinkedIn, Facebook og Instagram 
  • God skriftlig kompetanse med evne til å formulere gode annonsetekster og kandidatvurderinger
  • Er uredd, selvstendig og har stå-på vilje.
  • Har evnen til å skape gode relasjoner og bygge nettverk

      
Arbeidsoppgaver:
Du vil jobbe med rekruttering innenfor flere fagfelt i privat sektor. Du får ansvar for hele prosessen. Dette innebærer å kartlegge stillingsinnhold og hvilke kompetansekrav som skal legges til grunn for valg av kandidat. Du vil jobbe med å finne og motivere de beste kandidatene ved hjelp av målrettede søk, gode annonseringsløsninger og headhunting der du oppsøker potensielle søkere via ulike nettverk. 

Kandidathåndtering, intervjuer, testing og kandidatvurderinger er en stor del av hverdagen. Research og analyse av kandidatmarkedet bruker vi mye tid på, og det vil også bli en viktig del av stillingen.

Du vil være vårt gode ansikt utad som rådgiver tilknyttet våre rekrutteringstjenester til små og store virksomheter. Å selge menneskers kompetanse forutsetter at du har god forretningsmessig forståelse, samt at du raskt klarer å fange opp bedriftens behov. Gjennom godt lagarbeid er du med på å skape nye karrieremuligheter for våre kandidater og gjøre en forskjell i noens hverdag.

Søknader vurderes fortløpende.

People – matching great talent, with great companies!

Peoples rådgiver

Anette Nustad

hjelper deg!

an@people.no

t: +4741267720

Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Søknadsfrist Fortløpende
Arbeidsplass Moss, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden
Tittel Rekrutteringsrådgiver / Partner
Sektor Privat
Stilling Fulltid
Omfang Selvstendig næringsdrivende
Antall stillinger 1

Arbeidsgiver

People Norge avd Øst

1519 Moss

Jobbsøkertips

Hva er din rekrutteringsstrategi, bli kjent med dine alternativer

3 ting å spørre deg selv om før neste job intervju

Les mer

Slik bruker du lidenskapen din til å velge en karriere

Les mer

Intervjutips for å hjelpe deg med å få jobben du ønsker

Les mer