People Hamar

Vi søker dyktige Renholdere

People Hamar

Vi søker dyktige Renholdere

IT’S ALL ABOUT THE PEOPLE! Vi vet at det er de ansatte som er bedriftens aller viktigste ressurs. People har derfor siden 2002 hjulpet tusenvis av jobbsøker med å få drømmejobben, samtidig har våre kunder, som er alt fra små lokale virksomheter til store globale selskaper, fått sin drømmekandidat. People har lokaleide kontorer over hele landet som alle er drevet av eiere og partnere som er erfarne og engasjerte og har sterk lokal forankring. People tilbyr rekruttering samt vikar- og konsulentformidling innen alle fagområder og stillingskategorier. Vi garanterer en rask og profesjonell rekrutteringsprosess uansett hvor i landet stillingen ligger. People, matching great talent, with great companies

ERFARING FRA RENHOLD? VI SØKER RENHOLDERE!

Vi søker etter flere engasjerte og kvalifiserte renholdere hos forskjellige samarbeidspartnere av Pepole. Ønsker du å bidra til å skape en trivelig atmosfære for deriblant ansatte og kunder? Da vil vi ha med deg på laget!

Du vil bli fast ansatt i People, men jobbe etter behov ute hos forskjellige kunder. Det kan være lengre oppdrag på måneder, men også dags- og timesoppdrag – så dersom du ønsker en fleksibel og variert hverdag, med forskjellige arbeidsteder og tidspunkt, så ønsker vi å høre fra deg! Kan også være mulighet for snarlig oppstart!

Innen renhold kan arbeidsoppgavene dine være rengjøring av skoler, hotellrom, kontorlokaler, toaletter, kantiner, butikker, industrivask og vask av bygg.

Vi ønsker deg som har erfaring fra renhold. Det er en fordel om du har fagbrev som renholder, men det er ikke et krav. Du kommuniserer godt på et av de skandinaviske språkene, både muntlig og skriftlig. Du har god kjennskap, og gjerne interesse for renholdsfaget. Det er også en fordel å ha god IT-forståelse, da dette kan være en ressurs i utførelsen av arbeidsoppgavene – både med bruk av diverse renholdsmaskiner. Du må også være over 18 år. Visse bedrifter har krav om at medarbeidere må være fra EU og må gjennom sikkerhetssjekk før oppstart.

Som person er det en fordel at du trives med å jobbe i et travelt miljø, ser viktigheten av å ha god struktur i arbeidet. Du har en serviceinnstilt holdning, er effektiv og løsningsorientert. Vi håper at du vil bidra til et positivt og inspirerende arbeidsmiljø, gjennom gode samarbeidsevner, kommunikasjon, godt humør og gjerne litt humoristisk sans!

Vi tilbyr fast stilling i People, med varierte arbeidsdager og -oppdrag. Du vil få lønn etter tariff, innen renhold, som øker avhengig av erfaring og eventuelt fagbrev. Du vil få dedikerte konsulenter fra People som vil følge deg opp før, under og etter oppdrag.

Kunne du tenke deg en jobb innen renhold ? Da vil vi gjerne høre fra deg

Trykk på " SØK PÅ STILLINGEN" øverst på siden merket blått.
 

Peoples rådgiver

Hanne Sparby

hjelper deg!

hs@people.no

t: +4740033420

Tiltredelse Etter avtale
Lønn Tariff
Søknadsfrist Søknader vurderes fortløpende
Arbeidsplass
Tittel Renholder
Sektor Privat
Stilling Deltid
Omfang Vikariat
Antall stillinger 5

Arbeidsgiver

People Hamar

2321 HAMAR

Jobbsøkertips

Hva er din rekrutteringsstrategi, bli kjent med dine alternativer

3 ting å spørre deg selv om før neste job intervju

Les mer

Slik bruker du lidenskapen din til å velge en karriere

Les mer

Intervjutips for å hjelpe deg med å få jobben du ønsker

Les mer