Hotel Union Geiranger AS

Vi søker Sous Chef, Sommelier og Konferansesjef

Hotel Union Geiranger AS

Vi søker Sous Chef, Sommelier og Konferansesjef

IT’S ALL ABOUT THE PEOPLE! Vi vet at det er de ansatte som er bedriftens aller viktigste ressurs. People har derfor siden 2002 hjulpet tusenvis av jobbsøker med å få drømmejobben, samtidig har våre kunder, som er alt fra små lokale virksomheter til store globale selskaper, fått sin drømmekandidat. People har lokaleide kontorer over hele landet som alle er drevet av eiere og partnere som er erfarne og engasjerte og har sterk lokal forankring. People tilbyr rekruttering samt vikar- og konsulentformidling innen alle fagområder og stillingskategorier. Vi garanterer en rask og profesjonell rekrutteringsprosess uansett hvor i landet stillingen ligger. People, matching great talent, with great companies

Er du en ansvarsfull, effektiv, dyktig person som kan kundeservice til fingerspissene? Da vil vi høre fra deg!
Vi ser etter deg med erfaring fra hotell, restaurant, kantine og kafè, og som har interesse for matfaget og god kundeservice.
Vi ser også etter deg med erfaring fra hotell, restaurant, bar, og vinmonopolet, og som har lidenskapelig interesse som Sommerlier for vinfaget og kan dette med god kundeservice.
Videre vi ser også etter en Kurs & Konferansesjef som vil lede vår kurs- og konferanse aktivitet, lidenskapelig opptatt av å organisere de perfekte forholdene for gode møter.


Sous Chef

Som Sous chef er du detaljbevisst og kvalitetsfokusert, du har også evna til å levere under press. Du er en utmerket serviceperson

Vi søker en person med fagbrev som kokk og mellomleder erfaring frå lignende konsept. Videre må søkere være utprega serviceinnstilt, og du må ha et genuint ønske om å skape gode matopplevelser for gjesten(e)

Vi søker bredt og ønsker oss kokker med eller uten fagbrev, gjerne leder erfaring, gjerne som assisterende kjøkkensjef. Både fra a la carte, hotell og institusjon. Det kan også være aktuelt med positive personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede også er velkommen til å søke. Du har fokus på kvalitet og bidrar til et godt arbeidsmiljø med dine kolleger. Har du en spesialisering eller noe du liker ekstra godt? Få det frem i søknaden også.
 

Som Sous chef må du  være grunnleggende opptatt av service, glad i folk og være en person som motiveres av å skape store opplevelser. Videre må du være kvalitetsbevisst og ha ei svært godt trena øye for detaljer. 

Vi ønsker deg som har erfaring som kokk og et genuint ønske om å utvikle deg selv, samtidig som du bidrar til vårt arbeid, spesielt kreativt.
Du må og ha et mål om å arbeide med mat på aller høgste nivå.

Arbeidsoppgaver

  • Bistå kjøkkensjef i drift av kjøkkenet ved Hotellet
  • Bistå kjøkkensjef i utvikling og trening av kokker og lærlinger
  • Bistå kjøkkensjef i oppfølging av kostnadskontroll, vaktlister, kalkyler og varekost
  • Bistå kjøkkensjef med Varebestillinger
  • Bistå kjøkkensjef med oppdatering av menyer og viere utvikling av produktet og konseptene

Vi tilbyr ei utviklende og spennende stilling i et godt arbeidsmiljø, der du får være med på å skrive ei nytt kapittel av historia sammen med trivelige kolleger.

Vi kan tilbyr tjeneste bolig ved verdens vakreste fjord i et verdens arv område og lønn etter avtale. Har du familie er de naturligvis hjertelig velkomne. Som sous chef er du en del av kjøkkenet sin ledergruppe og rapporterer til kjøkkensjef.

Tiltredelse snarest

Søknader behandles fortløpende

Sommelier (Vin kelner)
Er du lidenskapelig opptatt av mat og vin? Blir du motivert av å skape unike opplevelser for gjestene dine?

Som Servitør inngår du som en del av vertskapsrollen ved hotellet. Du må være grunnleggende opptatt av service, glad i folk og være en person som motiveres av å skape store opplevelser. Videre må du være kvalitetsbevisst og ha et svært godt trena øye for detaljer. 

Vi søker en person med utdanning og erfaring innen hotell og restaurantbransjen. Fagbrev som sommelier er ønskelig, men ikke et krav - dog viktig at du er kunnskapsrik innen vin og dets ulikheter. Videre må søker være positiv og utprega serviceinnstilt samt fokus på kvalitet, bidra til godt arbeidsmiljø, og du må ha et genuint ønske om å skape gode opplevelser for gjestene. Alle søkere må beherske muntlig engelsk og en fordel om søker kan snakke flytende skandinavisk.
 

Vi kan tilbyr tjeneste bolig ved verdens vakreste fjord i et verdens arv område og lønn etter avtale. Har du familie er de naturligvis hjertelig velkomne.

Tiltredelse snarest

Søknader behandles fortløpende

Kurs & Konferansesjef
VI HAR ROM FOR DEG, Kurs- og konferansesjef, lidenskapelig opptatt av å organisere de perfekte forholdene for gode møter.
Som Kurs & Konferansesjef har du det totale ansvaret for tilrettelegging, gjennomføring og oppfølging av alle arrangement. Du bør ha relevant utdanning og være en strukturert person som kan dokumentere resultater fra lignende stillinger. Utdanning i kombinasjon med erfaring vil bli foretrukket. Stillingen er en del av hotellets ledergruppe.
Vi søker deg som tør å synes, tør å stille spørsmål og tar egne initiativ. I tillegg til godt humør og humor, må du være profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kollegaer. Din primære arbeidsoppgave er sammen med ditt team, å skape en bedre hverdag for våre gjester slik at de ønsker å besøke oss igjen og igjen.
Vi tilbyr en unik mulighet til deg som ønsker å være med på å sette ditt preg på et av Norges mest spennende kurs og konferanse hotell.
Tiltredelse snarest., og om ønskelig så kan vi stille bolig til disposisjon i Geiranger.

Personlige egenskaper:
  • Kunne jobbe selvstendig
  • Være løsningsorientert
  • Ha stå på vilje og stor interesse for faget
  • Kunne samarbeide godt med kollegaer
  • Være punktlig, pålitelig og pliktoppfyllende
  • Liker små og store utfordringer
  • Vet viktigheten av IK og HMS
  • Godt humør og stå-på-vilje
  • Kan Engelsk og norsk eller skandinavisk språk

Vi tilbyr:
  • God oppfølging
  • En arbeidsgiver som tar godt vare på sine ansatte
  • Dynamisk, hyggelig og uformell miljø
  • Mulighet for videre utvikling for rett kandidat
  • Særdeles trivelige og forventningsfulle kunder
  • Lønns godtgjørelse på konkurranse vilkår
  • Pensjonsordning, OTP
Er dette noe for deg? Da søker du via "knappen" Søk på stillingen! Vi vurderer søknadene fortløpende og oppfordrer deg til å sende din søknad allerede i dag.


Er drømmejobben for deg?
For å søke på stillingen, vennligst benytt lenken i annonsen.

Ønsker du ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med oss i People Møre:  alesund@people.no  -   telefon +47 70 14 99 82


---

The position add in  English language


Are you a responsible, efficient, skilled person who knows customer service at the tips of your fingers? Then we want to hear from you!
We are looking for you with experience from hotels, restaurants, canteens and cafés, and who has an interest in food and good customer service.
We are also looking for you with experience from a hotel, restaurant, bar and the liquor store, and who has a passionate interest like Sommelier in the wine industry and can do this with good customer service.
Furthermore, we are also looking for a Course & Conference Manager who will lead our course and conference activity, passionate about organizing the perfect conditions for good meetings.
 
Sous Chef
As a Sous chef, you are detail-oriented and quality-focused, you also have the ability to deliver under pressure. You are an excellent service person.

We are looking for a person with a certificate as a chef and middle manager experience from a similar concept. Furthermore, applicants must be distinctly service oriented, and you must have a genuine desire to create good dining experiences for the guest(s). We are looking broadly and want chefs with or without professional qualifications, preferably management experience, preferably as an assistant chef. Both from a la carte, hotels and institutions. It may also be relevant with positive people who do not have long driving time, so that new graduates are also welcome to apply. You focus on quality and contribute to a good working environment with your colleagues. Do you have a specialization or something you particularly like? Make it clear in the application as well.

As a Sous chef, you must be fundamentally concerned with service, love people and be a person who is motivated by creating great experiences. Furthermore, you must be quality-conscious and have a very well-trained eye for detail.

We want you who have experience as a chef and a genuine desire to develop yourself, while at the same time contributing to our work, especially creatively. You must also have a goal of working with food at the very highest level.

Work assignments:
  • Assist the head chef in the operation of the kitchen at the Hotel
  • Assist the head chef in the development and training of chefs and apprentices
  • Assist the head chef in follow-up of cost control, rosters, calculations and cost of goods sold
  • Assist the head chef with product orders
  • Assist the head chef with updating the menus and oversee the development of the product and concepts

We offer a developing and exciting position in a good working environment, where you get to help write a new chapter of history together with pleasant colleagues.

We can offer service housing by the world's most beautiful fjord in a world heritage area and salary by agreement. If you have family, they are of course most welcome.
As a sous chef, you are part of the kitchen's management team and report to the head chef.

Accession urgently

Applications are processed on an ongoing basis
 

Sommerlier (Wine waiter)
Are you passionate about food and wine? Are you motivated by creating unique experiences for your guests?

As a Waiter, you are part of the hosting role at the hotel. You must be fundamentally concerned with service, love people and be a person who is motivated by creating great experiences. Furthermore, you must be quality-conscious and have a very well-trained eye for detail.

We are looking for a person with education and experience within the hotel and restaurant industry. A professional certificate as a sommelier is desirable, but not a requirement - however, it is important that you are knowledgeable in wine and its differences.
Furthermore, the applicant must be positive and distinctly service-minded, as well as focus on quality, contribute to a good working environment, and you must have a genuine desire to create good experiences for guests.
All applicants must be knowledgeable in spoken English, and an advantage if the applicant can speak fluent Scandinavian.

We can offer service housing by the world's most beautiful fjord in a world heritage area and salary by agreement. If you have family, they are of course most welcome.

Accession urgently

Applications are processed on an ongoing basis
 
 

Course & Conference Manager
WE HAVE ROOM FOR YOU, Course and conference manager, passionate about organizing the perfect conditions for good meetings. As Course & Conference Manager, you have total responsibility for the organisation, implementation and follow-up of all events. You should have relevant education and be a structured person who can document results from similar positions. Education in combination with experience will be preferred. The position is part of the hotel's management team. We are looking for you who dare to think, dare to ask questions and take your own initiative. In addition to good humor and humor, you must be professional and personal in your meetings with guests and colleagues. Your primary task is, together with your team, to create a better everyday life for our guests so that they want to visit us again and again. We offer a unique opportunity to those of you who want to help make your mark on one of Norway's most exciting course and conference hotels.

We can offer service housing by the world's most beautiful fjord in a world heritage area and salary by agreement. If you have family, they are of course most welcome.

Accession urgently

Applications are processed on an ongoing basis



Personal characteristics - all positions:
  •     Able to work independently
  •     Be solution-oriented
  •     Have determination and a great interest in the subject
  •     Able to work well with colleagues
  •     Be punctual, reliable and conscientious
  •     Likes small and big challenges
  •     Know the importance of IK and HSE
  •     Good mood and willingness to stand up
  •     Good language skills in English and Scandinavian language e.g. Minimum Level B in Norwegian.


We offer:
  •     Good follow-up
  •     An employer who takes good care of his employees
  •     Dynamic, pleasant and informal environment
  •     Opportunity for further development for the right candidate
  •     Particularly pleasant and expectant customers
  •     Salary remuneration on good competitive terms
  •     Norwegian pension scheme OTP.

Is this something for you? Then you apply via the "button" Apply for the position! We assess the applications continuously and encourage you to send your application today.


Is the dream job for you?
To apply for the position, please use the link in the advertisement.

If you would like further information, please contact us at People Møre. alesund@people.no - telephone +47 70 14 99 82
 

Peoples rådgiver

Yngve Strand

hjelper deg!

ys@people.no

t: +4796641474

Tiltredelse Etter avtale
Lønn etter avtale
Søknadsfrist Snarest
Arbeidsplass Geiranger
Tittel Sous Chef, Sommelier, og Konferansesjef
Sektor Privat
Stilling Deltid
Omfang Kontrakt
Antall stillinger 3

Arbeidsgiver

Hotel Union Geiranger AS

6216 Geiranger

Jobbsøkertips

Hva er din rekrutteringsstrategi, bli kjent med dine alternativer

3 ting å spørre deg selv om før neste job intervju

Les mer

Slik bruker du lidenskapen din til å velge en karriere

Les mer

Intervjutips for å hjelpe deg med å få jobben du ønsker

Les mer