ARCTIC R&B AS

Vil du lede regionens største multibrand-store?

ARCTIC R&B AS

Vil du lede regionens største multibrand-store?

Høyer Gruppen er en av Norges ledende mote- og livsstilskjeder i høyprofilsegmentet. Vi har en fremtredende rolle i norsk motebransje, og representerer et bredt utvalg av norske, skandinaviske og internasjonale merkevarer innen retail og wholesale. Høyer Harstad holder til i Bysenteret, midt i hjertet av Harstad sentrum. I historiske lokaler som har vært sentrale for regionens næringsliv gjennom mer enn 100 år, disponerer vi et salgsareal på hele 990 kvm. Hos Høyer Harstad er mote, trend og livsstil nært forbundet med kvalitet. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg av de mest populære kvalitetsmerkene i Høyer-kjeden, som By Malene Birger, Maud, Meotine, Monel, UGG, Holzweiler, Samsøe Samsøe, Tiger of Sweden, Polo RL, Line of Oslo, NN07, Frislid, Sand, Replay, Samsonite, samt en egen avdeling for Home-produkter.

Er du en kreativ og tydelig leder med utpregede kremmeregenskaper, som i tillegg deler vårt engasjement for trender, mote og design? Er du en motivator av natur, som evner å bygge et team med dyktige selgere? Da er kanskje dette muligheten du har ventet på! 

Som butikksjef/partner for Høyer Harstad har du lederansvar for regionens største multibrand-store for klær til dame og herre, sko og reiseeffekter. For den rette personen tilbyr vi eierskap gjennom en partneravtale. Du får ansvar for daglig drift og budsjettmål, og skal sørge for at butikkens mål for kundetilfredshet og personalhåndtering nås. 


Vi tror at den rette kandidaten har:

  • genuin interesse for trender, mote og design
  • betydelig salgserfaring og noe ledererfaring
  • god tallforståelse, kunnskap om nøkkeltall og evne til å jobbe effektivt med dataverktøy
  • gode resultater å vise til fra relevant stilling
  • finansielle muligheter til å investere i en partneravtale
Som person er du en typisk lagspiller med stor arbeidskapasitet. Du brenner for salg og service, og elsker å skape gode resultater sammen med resten av teamet ditt. Vi tar det for gitt at folk du kjenner vil beskrive deg som effektiv og selvstendig, strukturert, presis, lojal, pliktoppfyllende og pålitelig. Høyere utdanning vil bli sett på som en fordel, men relevant erfaring og personlige egenskaper vil kunne kompensere for eventuell manglende utdanning. 


Her er noe av det vi tilbyr:

  • eierskap gjennom partneravtale
  • lederskap i en moderne butikk med stor salgsflate og byens beste beliggenhet
  • en utfordrende stilling med store utviklings- og karrieremuligheter
  • konkurransedyktige betingelser
Her kan du lese mer om Høyer Harstad og de andre mote- og livsstilsbutikkene på Bysenteret: https://www.nordfra.no/hoyer-freequent-wagner-bysenteret-harstad


Harstad – et godt sted å leve

Bor du ikke i Harstad, men synes stillingen høres spennende ut? Da ønsker vi deg gjerne velkommen til en by hvor det er godt å leve, bo og arbeide hver eneste dag. Harstad tilbyr en fin kombinasjon av urbane opplevelser og storslått natur.  Vi har landsdelens største kulturhus, festivaler og festspill. Uansett hvor i byen du bor er det kort vei til gode shoppingmuligheter, et rikt restaurant- og utelivstilbud og et variert utvalg av naturbaserte aktivitetsmuligheter. Trygge oppvekstmiljøer med garantert barnehageplass og gode skoler gjør i tillegg Harstad til en attraktiv bokommune for barnefamilier. Det er lett å trives i Harstad! 


Høres dette fristende ut, så søk nå!

Rekrutteringsprosessen gjennomføres av People, i samarbeid med Høyer Harstad. Du vil bli ansatt direkte hos Høyer Harstad.

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Bjørn Ekrem hos People Hålogaland, på telefon 919 09 500 eller e-post be@people.no. Søknader vurderes fortløpende, så send gjerne inn søknaden din så snart som mulig!

Peoples rådgiver

Bjørn Ekrem

hjelper deg!

be@people.no

t: +47 919 09 500

Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Søknadsfrist Snarest
Arbeidsplass Harstad
Tittel Butikksjef / partner
Sektor Privat
Stilling Fulltid
Omfang Fast
Antall stillinger 1

Arbeidsgiver

ARCTIC R&B AS

9405 HARSTAD

Jobbsøkertips

Hva er din rekrutteringsstrategi, bli kjent med dine alternativer

3 ting å spørre deg selv om før neste job intervju

Les mer

Slik bruker du lidenskapen din til å velge en karriere

Les mer

Intervjutips for å hjelpe deg med å få jobben du ønsker

Les mer